Kartgames

Games zijn er in vele verschillende vormen, mogelijk is de meest bekende vorm de race game. Doordat deze game enorm populair is, worden hier vele verschillende spellen van gemaakt. Deze zijn eenvoudig op te delen in uiteenlopende categorieën, een van deze categorieën zijn de kart games. Met de kart games ervaar je hoe het is om de kleine, maar enorm snelle wagentjes te besturen en in de raarste bochten te wringen. Kart games zijn daarmee een echte aparte uitdaging onder de racegames. Probeer zelf een keer een kart game!

De spanning van een race game

Zoals eerder gezegd, de kartgames vallen onder de racegames. Dit zorgt ervoor dat de kartgames spannende spellen zijn waar alles draait om techniek en snelheid, uiteindelijk telt alleen de eerste plek. Voor de kartgames liefhebber zijn er een heleboel kartgames te spelen, Formule1Links.nl heeft deze spellen bekeken en er een aantal voor je getest. Een zeer populaire racegame is Kart Fighter, bij Kart Fighter kom je met je kart terecht op de raarste plaatsen. Zo begin je met een kartrace door een groot Engels paleis en kom je ook op plaatsen terecht zoals het Witte Huis in Amerika en het Oude Huis in Australië.

Mario kart

Een van de bekendste kartgame blijft toch Mario Kart, een van de vele spellen uitgebracht met de loodgieter in de hoofdrol. Een spel dat geïnspireerd is op de Mario Kartgames is Go-Kart Manager. In dit spel bestuur je echter de kart niet zelf, maar ben jij de manager van de racer waardoor jij verantwoordelijk bent voor de daden van de kart. Stem alle factoren op elkaar af en zorg ervoor dat jouw racer optimaal kan presteren in deze uitdagende kartgame.