Meer Formule 1

Ben jij een echte fan van de formule 1? Dan ben je op deze website op het juiste adres. Je kunt hier namelijk allerlei informatie vinden over deze bekende autosport, zodat je helemaal op de hoogte bent van alle facetten en ontwikkelingen omtrent deze sport. Dit is echter niet het enige dat deze website jou te bieden heeft. Je kunt namelijk ook een paar hele leuke online games spelen die direct of indirect een relatie hebben met de formule 1. Op deze pagina kun je allerlei extra informatie vinden die indirect invloed uitoefenen op jouw beleving van deze autosport. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het online wedden op de formule 1, of het bezoeken van één van de populaire races.

Plaats nu je weddenschap

De laatste jaren is al gebleken dat het internet een grote invloed heeft op de huidige samenleving. Deze trend heeft zich nu inmiddels ook al voortgezet naar de autosport. Zo is het nu bijvoorbeeld ook al mogelijk om een online weddenschap te plaatsen op de competitie van de formule 1. Zo kun je een weddenschap plaatsen op een coureur of team die volgens jou de race of de gehele competitie wint. Op deze mannier maak je deze sport nog leuker en spannender voor jezelf en kun je tevens ook nog een mooi geldbedrag winnen als je genoeg kennis of geluk hebt.

Bezoek nu zelf een race

Het is natuurlijk al erg leuk om naar jouw favoriete coureurs en/of teams te kijken op de televisie, maar wil je niet zelf ook eens graag zo een race in het echt beleven? Waarom doe je dat dan niet gewoon? De meeste races worden namelijk op hele mooie plekken in Europa gehouden, waardoor je er net zo goed meteen een vakantie aan vast kunt plakken. Zo sla je gelijk 2 vliegen in 1 klap. Twijfel dus niet langer en bekijk nu meteen waar de komende formule 1 races worden gehouden.

Pitspoezen

Categorie: Meer Formule 1 / 13-08-2013 10:32

Als je een beetje in Formule 1 bent dan weet je al vast al wat Pitspoezen zijn. Om de definitie te weergeven van het woordenboek: Pitspoezen- Bewonderaarster bij autoraces. De vrouwen bij de races zullen vast bewonderaars zijn, maar we weten allemaal wat Pitspoezen nou eigenlijk zijn. Bloed mooie vrouwen, met zeer korte rokjes, latex aan en m

Lees meer...