Reis naar formule 1

Categorie: Formule 1 Grand Prixs / 12-12-2012 14:51

Kijk jij altijd naar formule 1 races op de televisie en kun je er geen genoeg van krijgen? Bezoek dan zelf ook eens een keer zo'n race. Via de televisie is het natuurlijk al heel erg spannend om de race te volgen, maar niets kan een live bezoek overtreffen. Geniet mee van de sfeer tijdens één van deze races en alle andere activiteiten die rondom het circuit plaatsvinden. Je zult merken dat er veel meer bij komt kijken dan alleen de race zelf. Twijfel dus niet langer en koop een kaartje voor één van deze races en moedig je favoriete coureurs aan vanaf de zijkant. Aangezien deze races in het buitenland worden gehouden, kun je er meteen een vakantie aan vast plakken, zodat je optimaal kunt genieten van alle mogelijkheden die zo'n race jou te bieden heeft. Je zult namelijk al gauw genoeg zien dat de stad waarin de race plaatsvindt al helemaal in het teken staat van de race.

Kies voor een vakantie in Europa

De oorsprong van de formule 1 competitie is te vinden in Europa. Hier zijn namelijk de eerste wedstrijden gereden. Door het wereldwijde succes zijn een aantal van deze races verplaatst naar Amerika en Azië. Europa blijft echter nog steeds het populairste werelddeel om deze wedstrijden te rijden, vandaar dat de helft van alle wedstrijden nog steeds in Europa plaatsvinden. Er is dus keus genoeg voor jou om een leuke en ontspannende vakantie te combineren met een bezoek aan één van deze races.  Boek een hotel dicht bij het circuit of een vakantiehuis als je een wat langere vakantie ervan wil maken. Online is het ontzettend gemakkelijk een mooie accomodatie te vinden. Enkele tips van ons:

  • Via Vakantiehuis huren online een vakantiehuis in de Elzas (dicht bij het Hockenheim circuit in Duitsland). De Elzas is natuurlijk sowieso een zeer mooie omgeving. Een vakantiehuis in de Elzas is dan ook voor veel meer vakantiepret geschikt.
  • Via de vakantiehuizen Atlas een vakantiehuis in Adriatische Kust, Emilia Romagna, Italië. Bijkijk alle mogelijkheden voor bijvoorbeeld een luxe villa aan de Adriatische kust en Emilia Romagna. Emilia Romagna is de regio rond het Imola circuit in Italië. Daarnaast is de Adriatische Kust altijd in de buurt.

Toch liever een exotische vakantie?

Europa is allang niet meer het enige werelddeel waar deze formule 1 races worden gehouden. Zoals hierboven al beschreven worden er namelijk ook races in Azië en Amerika gehouden. Als je graag een bezoek wilt brengen aan een race, dan is het zeker een leuke mogelijkheid om naar één van deze werelddelen te gaan. Geniet van een mooie en welverdiende vakantie in één van deze warme exotische landen, terwijl je tevens ook nog een bezoekje kunt brengen aan jouw favoriete sport, namelijk de formule 1.